Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Dobra firma transportowa (Kraków)

Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Off topic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Dobra firma transportowa (Kraków)
Autor Wiadomość
Mała Lidka
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Dobra firma transportowa (Kraków) Odpowiedz z cytatem
Cześć, znacie może kogoś sprawdzonego? Przyznam, że sprawa dość pilna.
Czw Paź 26, 2023 12:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Paź 26, 2023 12:00
Majus
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
A firma Mega Przeprowadzki? Opróżniali w Krakowie mieszkanie po mojej zmarłej stryjence. Oferują też przewóz mebli i osobiście zastanawiam się nad ich wynajęciem, gdyż również mnie czeka przeprowadzka. Może macie też jakieś zdanie na ich temat?
Czw Paź 26, 2023 12:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
alabastr1
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Supermovers - przeprowadzki mieszkań Kraków , która jest najlepszą firmą przeprowadzkową w Polsce. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Nie Lis 19, 2023 13:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
farel
Majster
Majster

Post Odpowiedz z cytatem
Jeżeli szykuje Wam się przeprowadzka to koniecznie pomyślcie o czymś takim jak kartony do przeprowadzki bo dobrze dopasowane opakowania to absolutna podstawa. Najlepiej zamówić je w firmie przeprowadzkowej bo będą solidne
Sro Gru 27, 2023 08:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Estella
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Według mnie przyda się wam również namiar na firmę https://taxibagazowe.net - która też oferuje swój transport do przewożenia najróżniejszych rzeczy. Czy to mebli, sprzętów agd, czy też nawet materiałów budowlanych. Wszystko u nich odbywa się sprawnie i bezproblemowo, a koszty nie wychodzą wygórowane.
Sob Mar 16, 2024 04:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cedar
Majster
Majster

Post Odpowiedz z cytatem
Uważam, że transportem mebli powinna się zająć profesjonalna firma, bo meble łatwo mogą się zniszczyć. Takie usługi świadczy https://www.spt.com.pl/ . Działają w Kępnie, ale mogą też przetransportować meble do Niemiec czy Belgii. Realizują przeprowadzi dla małych i bardzo dużych firm. Działają rzetelnie, szybko i sprawnie. Odezwij się do nich.
Sro Maj 15, 2024 08:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kundelka
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Polecam firmę transportową http://cargotransport.com.pl/ każdemu, kto szuka sprawdzonych rozwiązań w logistyce. Współpracowaliśmy z nimi przy realizacji dużego zamówienia i jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, a przewóz został zrealizowany w terminie. Świetna firma!
Pią Gru 27, 2024 10:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Pią Gru 27, 2024 10:06
Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Off topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: