Autor |
Wiadomość |
onyx
Taczkowy

|
Pakiet medyczny |
|
Czy Wasza firma obejmuje Was pakietem medycznym? U mnie tak i wykorzystali to pakiety medyczne dla pracowników . Nie mam na co narzekać.
_________________ Starszyzna do mnie? To tak jakby Święty Mikołaj przyniósł mi prezent osobiście, a nie przez mamusię. |
|
Sro Sie 28, 2019 12:20 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Sie 28, 2019 12:20 |
|
 |
pinka
Taczkowy

|
|
|
|
Tak, ja mam niezmiennie pakiet medyczny w medicover, pracodawca nam zapewnił taką opiekę medyczną bo korzyści są po obu stronach
|
|
Czw Paź 03, 2019 12:28 |
|
 |
gludzy1
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Warto przeszukać internet przed zakładaniem nowego tematu. Zawsze można coś znaleźć pod tym kątem. Polecam spróbować w ten sposób właśnie.
_________________ Serce jest artystą, który maluje to, co głęboko go niepokoi, oddając na płótnie mniej mroczną, mniej ostrą wersję prawdy. |
|
Wto Paź 15, 2019 13:57 |
|
 |
dany99
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Ja żadnego pakietu medycznego nie posiadam a na co dzień leczę się w przychodni MediVita w Warszawie ( na Mokotowie). Jak potrzebujecie namiar na sprawdzonego lekarza medycyny pracy to tu wszystkie badania można ogarnąć w ciągu 1 dnia https://badania.medycynapracywawa.pl/. Brak kolejek, sympatyczna obsługa, lekarze z doświadczeniem.
|
|
Czw Paź 17, 2019 17:49 |
|
 |
herakles
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Takie usługi są bardzo przydatne. Ciekawy wątek zacząłeś.
_________________ Magnetyzm, który działa na innych ludzi, wychodzi z serca. |
|
Nie Paź 27, 2019 22:47 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Paź 27, 2019 22:47 |
|
 |
|