Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Jakie meble
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Off topic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Jakie meble
Autor Wiadomość
cedar
Majster
Majster

Post Odpowiedz z cytatem
Całkiem niedawno robiłam remont salonu i wymieniałam wszystkie meble. Szukałam ich w internecie, bo nie lubię chodzić po sklepach. Zdecydowanie mogę polecić sklep https://wlodexmeble.pl/kategoria/narozniki/u/. Mają oryginalne narożniki, a to do mnie najbardziej przemówiło.
Nie Gru 08, 2024 12:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Gru 08, 2024 12:28
kundelka
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Polecam firmę http://jardwaw.pl wszystkim, którzy potrzebują nowoczesnych i funkcjonalnych mebli do biura. My zamówiliśmy u nich wyposażenie do recepcji i sal konferencyjnych, i jesteśmy zachwyceni efektem. Obsługa była bardzo pomocna, a realizacja zamówienia szybka i sprawna. To naprawdę godna polecenia firma!
Pią Gru 27, 2024 09:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
alabastr1
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
W jakim stylu macie zaaranżowane wnętrza w Waszych domach? Osobiście polecam Wam stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Ravio, z najróżniejszymi meblami do wnętrz, w tym np. panele tapicerowane na ścianę na wymiar .
Sob Gru 28, 2024 21:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Sob Gru 28, 2024 21:50
Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Off topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5
Skocz do: