Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Budowa domu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Propozycje, sugestie, błedy Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Budowa domu
Autor Wiadomość
daviden
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Gdybyście chcieli poczytać więcej na temat spraw technicznych, to polecam zerknąć na stronę https://ksiegarnia.techniczna.pl/pl/p/Beton-ekspansywny/112 moim zdaniem cena idzie w parze z jakością. Co powiecie na ten temat?
Pon Mar 20, 2023 09:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Mar 20, 2023 09:59
mpire
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Jak się tym zająć?

__
yaro-tex.pl
Sro Mar 22, 2023 00:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
witoldgomez
Operator Koparki Ręcznej
Operator Koparki Ręcznej

Post Odpowiedz z cytatem
Czy podczas budowy domu sporo pracuje się z maszynami ciężkimi? Mój znajomy jest operatorem samochodu z HDS i nie wiem na jak długo go rezerwować. Ponieważ on korzysta z usługi HDS wynajem i musi wiedzieć, na ile wynająć samochód.
Wto Mar 28, 2023 12:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
antek12
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Słuchajcie, stoję właśnie przed wyborem silikatów pod budowę domu. Możecie mi coś doradzić? Zrobiłem sobie reserach, porównałem kilka ofert i najbardziej skłaniam się ku ofercie https://www.hplush.pl/h-h-silikaty-produkty-podstawowe Jednakże, dobrze byłoby też poznać waszą opinię na ten temat.
Pią Mar 31, 2023 05:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Estella
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Skoro jesteśmy przy tym temacie, to pozwolę sobie również wspomnieć o firmie https://sodsys.com/ - która oferuje między innymi opaski, obejmy i inne podobne artykuły. Dzięki nim możecie solidnie mocować rury, kable i inne rzeczy. Ich produkty są naprawdę dobrej jakości.
Pon Lip 17, 2023 12:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karlos90
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Grunt to zdecydować się na dobrej jakości styropian. Teraz naprawdę są takie technologie i parametry, że wybór styropianu jest najlepszym rozwiązaniem. Miejcie również na uwadze, że to znacznie tańszy materiał niż wełna. A tutaj https://styro24.pl/ macie namiar na sprawdzoną hurtownię.
Wto Lip 25, 2023 11:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hdc
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Cześć, jeśli potrzebujesz betonu we Wrocławiu, zerknij na beton Wrocław. Wydaje mi się że oferta wata jest wzięcia pod uwagę.
Pią Sie 25, 2023 13:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
madziax
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio rozważałem budowę domu i natknąłem się na stronę z projektami domów. Moim zdaniem warto tam spojrzeć, jeśli szukasz inspiracji.
Pon Paź 16, 2023 14:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bernard
Bob Budowniczy
Bob Budowniczy

Post Odpowiedz z cytatem
Prace remontowe przy elewacji i tynkach mogą być kosztowne, dlatego warto inwestować w trwałe i wysokiej jakości materiały. Systemy fasadowe, kleje do elewacji oraz solidne tynki to podstawa udanego remontu. Na szczęście teraz dostęp do nich jest wygodniejszy niż kiedykolwiek wcześniej dzięki internetowym hurtowniom. Przykładowy asortyment tego typu można zobaczyć tutaj https://sklep.greinplast.pl/products-list/systemy-elewacyjne
Czw Paź 26, 2023 17:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
madziax
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Dla tych, którzy poszukują unikatowych i naturalnych rozwiązań do swojego mieszkania, centrum granitu Gdańsk jest miejscem, gdzie znajdą coś dla siebie.
Pią Lis 17, 2023 11:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
anija
Bob Budowniczy
Bob Budowniczy

Post Odpowiedz z cytatem
ja szukam generalnego wykonawcy, który działa w podwarszawskich miejscowościach takich jak Radzymin czy Marki. Mamy już na oku działkę i teraz szukam kogoś, kto wybuduje na niej nasz dom marzeń. Może kojarzycie firmę https://espiroinvestment.pl/ ? ich oferta najbardziej podoba mi się pod kątem profesjonalizmu i zaangażowania w cały proces budowy.
Sro Mar 27, 2024 10:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Albert
Bob Budowniczy
Bob Budowniczy

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o budowę domu, warto wziąć pod uwagę różnorodne czynniki, które mogą wpłynąć na jego trwałość i niezawodność. Jednym z kluczowych aspektów jest wybór odpowiednich materiałów, zwłaszcza jeśli chodzi o konstrukcję. Jestem przekonany, że siatka ciągniona może być doskonałym rozwiązaniem w wielu przypadkach.
Wto Kwi 30, 2024 09:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sinner
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o sprawdzone firmy zajmujące się budową domów szkieletowych to osobiście polecam kontakt z firmą Domix. Mamy od nich dom i jesteśmy z niego w pełni zadowoleni.
Pon Maj 13, 2024 06:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
madziax
Kierownik Budowy
Kierownik Budowy

Post Odpowiedz z cytatem
Wydaje mi się, że klimatyzator Aiwa Sakura Split 5,0 kW (18000 BTU) na https://www.aiwa.pl/ to świetny wybór. Chłodzenie, grzanie, oczyszczanie powietrza i sterowanie zdalne – idealny dla każdego domu!
Czw Cze 06, 2024 18:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gandan
Majster
Majster

Post Odpowiedz z cytatem
Przy poszukiwaniu materiałów budowlanych, warto zwrócić uwagę na cement szybkowiążący. Jest to niezawodny produkt, który znajduje zastosowanie w wielu dziedzinach budownictwa. Szybkowiążący cement to wybór godny uwagi dla osób, które cenią sobie szybkość i skuteczność w pracach.
Wto Wrz 03, 2024 19:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Wrz 03, 2024 19:51
Odpowiedz do tematu    Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna » Propozycje, sugestie, błedy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5
Skocz do: