Autor |
Wiadomość |
Tripek
Operator Koparki Ręcznej

|
|
Karma dla psa |
|
Witam, czy są na tym forum posiadacze psów ? Chciałbym dowiedzieć się od Was czym karmicie swoich pupili ? Zastanawiam się właśnie nad wyborem jakiejś suchej karmy dla mojego pieska. Co możecie powiedzieć np. na temat produktów marki Acana - https://www.naszezoo.pl/pl/c/Acana/75 ? Słyszałem, że jest to dość popularna i znana w branży firma. A może doradzicie mi jakichś innych producentów ?
|
|
Pon Maj 07, 2018 10:54 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Maj 07, 2018 10:54 |
|
 |
dany99
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
ja kupuje karmy tylko w sklepach zoologicznych.
|
|
Wto Paź 08, 2019 13:48 |
|
 |
irha
Taczkowy

|
|
|
|
a ja od jakiegoś czasu kupuje karmy tylko i wyłącznie w gabinecie weterynaryjnym podaję mojemu psy karmy barf original, które są sprzedawane w formie zamrożonego granulatu i wymagają specjalnego przechowywania. Zalet stosowania takiej diety barfowej jest co niemiara - lepsze samopoczucie, więcej energii i znaczna poprawa stanu zdrowia.
|
|
Wto Paź 08, 2019 14:19 |
|
 |
Wisia
Mistrz Kielni

|
|
|
|
Karmę dla psa kupuję w sklepie zoologicznym https://zooapteka.pl/kategoria-produktu/dla-psa/karma/ Zdarza mi się tu również kupić witaminy dla psa, które to zwykle kupuję w niższej cenie. W domu mam dwa psy i to dużych ras. Staram się zadbać o ich stawy. W przypadku starszego psa, już 12-latka ciężko dobrać dla niego odpowiedni lek. Pies pochodzi z pseudo hodowli, gdzie nie dbano, by psy były zdrowe i karmione odpowiednio.
|
|
Pią Paź 11, 2019 13:43 |
|
 |
melissa
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
oo irha możemy sobie przybić 5 tkę bo ja też kupuje te karmy z Primexu Fajna sprawa, super skład i działanie. Ja zawsze robię większe zapasy, kupiłam nawet większą chłodziarko-zamrażalkę by mieć gdzie je przetrzymywać 
|
|
Sro Paź 16, 2019 16:24 |
|
 |
farel
Taczkowy

|
|
|
Nie Paź 20, 2019 21:45 |
|
 |
farel
Taczkowy

|
|
|
|
Ja kupuję karmę w internecie Jest to reico w której zawartość mięsa w karmie odpowiada proporcjom takim jakim żywiły by się zwierzęta w naturze i zawiera wyłącznie naturalne charakterystyczne dla diety zwierząt składniki bez żadnej chemii.
|
|
Nie Paź 20, 2019 21:46 |
|
 |
anija
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Witajcie w klubie irha i danny ja też od mniej więcej pół roku podaje te karmy barf original i uważam, że nie mają sobie równych. Najlepsza jakość, dobra cena. To bardzo odżywcza i pełnowartościowa dieta.
|
|
Sro Paź 23, 2019 12:41 |
|
 |
melissa
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Coraz częściej trafiam na wzmianki na temat diety barfowej i przyznam, że temat wydaje mi się coraz bardziej interesujący. Wy piszecie o tych karmach https://barf.pl/ ? Musze podpytać mojego weta co o tym sądzi bo w ostatnim czasie zauważyłam u mojej Nuśki znaczny spadek energii a i jakoś tak obecna karma przestała jej chyba smakować ( podaje suche)
|
|
Wto Lis 05, 2019 08:16 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Lis 05, 2019 08:16 |
|
 |
|