Autor |
Wiadomość |
marman4
Bob Budowniczy

|
|
Kupno sejfu - warto? |
|
Powiedzcie mi czy wasz zdaniem warto jest posiadać sejf w domu? Ktoś z was ma może coś takiego u siebie i może mi podpowiedzieć, gdzie mogę kupić dobry i solidny sejf?
|
|
Nie Sie 25, 2019 12:42 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Sie 25, 2019 12:42 |
|
 |
alabastr1
Taczkowy

|
|
|
|
Według mnie takie "meble" są na pewno coraz cześciej spotykane w wielu domach. jeśli na prawdę interesują Cię solidne i wytrzymałe sejfy na kosztowności to koniecznie powinieneś odwiedzić sklep ABES. Mają w nim spory wybór takiego asortymentu więc na pewno znajdziesz coś dlas iebie
|
|
Pon Sie 26, 2019 21:00 |
|
 |
kretttt
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Ja co chwilę natykam się na tego typu oferty. To świadczy o tym, że jest w czym wybierać.
_________________ Czekanie to grzech przeciw czasom, które dopiero nadejdą, jak również przeciw obecnym, zlekceważonym chwilom. |
|
Pon Wrz 09, 2019 13:52 |
|
 |
majevsky
Taczkowy

|
|
|
|
Moim zdaniem nie warto. Złodzieje teraz mają takie metody, że i do domowego sejfu się włamią. Trzymam cenne rzeczy w skrytce 24sejf we Wrocławiu, jest pod całodobowym monitoringiem i ochroną, mogę bez obaw o włamanie jechać na dłuższy urlop.
|
|
Nie Wrz 29, 2019 17:34 |
|
 |
Facje46
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Rzetelne propozycje z Waszej strony. Zawsze brakuje zaufanych usług. Wielkie dzięki za stworzenie takiego tematu.
_________________ Gdy brakuje ci sił, żeby walczyć z przeznaczeniem, musisz po prostu zaakceptować to, co niesie los. I to jest właśnie coś, czego nie da się odwrócić. |
|
Pon Paź 14, 2019 13:19 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Paź 14, 2019 13:19 |
|
 |
|
|