Autor |
Wiadomość |
kretttt
Operator Koparki Ręcznej

|
|
Niezawodne rolety |
|
Kupując rolety chcesz aby były niezawodne jak najdłużej. Właśnie tu rolety Lestore wykorzystuje najlepsze materiały do produkcji swoich rolet.
_________________ Czekanie to grzech przeciw czasom, które dopiero nadejdą, jak również przeciw obecnym, zlekceważonym chwilom. |
|
Sro Wrz 11, 2019 06:56 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Wrz 11, 2019 06:56 |
|
 |
Wisia
Mistrz Kielni

|
|
|
|
Spośród wszystkich rodzajów rolet jakie oglądałam, najbardziej przypadły mi do gustu rolety dzień i noc. Mieszkam blisko ulicy, a rolety dzień i noc gwarantują mi prywatność, zarówno w nocy jak i w dzień. Widziałam je w sklepie z rolety Familyrollo https://familyrollo.pl/sklep/rolety-dzien-i-noc i z tego co doczytałam są bardzo porządnie zrobione. Posiadają samohamujący mechanizm zapobiegający nagłemu opadnięciu rolety, zwiększając bezpieczeństwo jej użytkowania. Naprzemienne, gęsto rozmieszczone pasy skutecznie blokują zaglądanie do domu.
|
|
Nie Wrz 29, 2019 15:07 |
|
 |
majevsky
Taczkowy

|
|
|
|
Wyglądają fajnie
|
|
Nie Wrz 29, 2019 17:35 |
|
 |
Facje46
Operator Koparki Ręcznej

|
|
|
|
Zgadzam się z Wami. Mi jednak nie jest to jakoś specjalnie potrzebne. Ale doceniam tutaj Wasze starania.
_________________ Gdy brakuje ci sił, żeby walczyć z przeznaczeniem, musisz po prostu zaakceptować to, co niesie los. I to jest właśnie coś, czego nie da się odwrócić. |
|
Pon Paź 14, 2019 13:20 |
|
 |
irha
Taczkowy

|
|
|
|
Uwielbiam rolety, mam je w zasadzie we wszystkich oknach w domu Te dzień i noc są bardzo praktyczne ale mnie chyba najbardziej podobają się te rzymskie tak czysiak i jedne i drugie i wiele więcej znajdziecie w sklepie EuroFirany https://www.eurofirany.com.pl/. Sa już gotowe zestawy ale istnieje tez możliwość uszycia takich rolet pod konkretny wymiar Ceny przyzwoite, realizacja zamówień bardzo sprawna.
|
|
Czw Paź 17, 2019 10:54 |
|
 |
Adrian565
Taczkowy

|
|
|
|
Ja na wiosnę koniecznie muszę założyć sobie moskitiery. W tym roku mieliśmy straszny problem z insektami.
|
|
Wto Lis 12, 2019 09:31 |
|
 |
Mała Lidka
Taczkowy

|
|
|
Wto Lis 12, 2019 09:40 |
|
 |
Robis32
Bob Budowniczy

|
|
|
|
Mi osobiście podobają się rolety rzymskie, natomiast konkurencją dla nich są rolety dzień/noc, czy zaciemniające. Dlatego warto jeszcze dokładnie sprawdzić sobie ofertę m.in Karnix i przekonać się jaki w model w konkretnym przypadku będzie lepszy również pod względem dostępnych wersji kolorystycznych.
|
|
Czw Lis 28, 2019 12:37 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Lis 28, 2019 12:37 |
|
 |
|