POMOC
•
Rejestracja
•
Szukaj
•
FAQ
•
Zaloguj
Forum Forum AGH: GiG: Budownictwo Strona Główna
»
Kulinaria
Napisz odpowiedź
Wysłać post?
Nie
Tak
Proszę wybrać "Tak" aby wysłać anonimowy post
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Rozmiar
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
[quote="tamarass"]Lubię takie tosty. Wolę na ciepło niż zwykłe kanapki.[/quote]
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Forum
----------------
Ogłoszenia i komunikaty
Propozycje, sugestie, błedy
Rok I
----------------
Newsy uczelniane
Pomoce naukowe
Rok II
----------------
Newsy uczelniane
Pomoce naukowe
Rok III
----------------
Newsy uczelniane
Pomoce naukowe
Rok IV
----------------
Newsy uczelniane
Pomoce Naukowe
Rok V
----------------
Newsy uczelniane
Pomoce naukowe
Hyde Park
----------------
Pytania - Odpowiedzi
Humor
Film, muzyka i grafika
Kulinaria
Off topic
Kupię/Sprzedam/Zamienię
Różne
----------------
Śmietnik
Testy
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
alicja
Wysłany: Sro Paź 23, 2019 09:33
Temat postu:
Zdecydowanie wolę tosty na słodko z mascarpone i truskawkami.
vinni1
Wysłany: Czw Maj 16, 2019 14:05
Temat postu:
Pyszne są te tosty
ameliaa112
Wysłany: Pią Mar 08, 2019 10:52
Temat postu:
Dzięki za przepis.. Muszę spróbować w ten sposób
tamarass
Wysłany: Sro Lut 13, 2019 09:22
Temat postu:
Lubię takie tosty. Wolę na ciepło niż zwykłe kanapki.
Grall
Wysłany: Pią Cze 22, 2018 23:42
Temat postu:
Też często jadam takie tosty- przyprawy wg uznania. A jak na "bogato" to zapiekanki z piekarnika: bułka, pieczarki, cebulka, sos pomidorowy, ser
dionizy44e
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 11:56
Temat postu:
Z tego co wiem to chleb czerstwy bardzo trudno się robi
magmic
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 17:55
Temat postu:
chleb czerstwy mozna tez wymoczyc z mleku przed maczaniem w jajku
i mozna tez w samym jajku (bez przypraw) maczac i pozniej smazyc,
a zjesc to z dzemem pysznosciowe
Edek
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 23:41
Temat postu: Tosty, podobno francuskie
3 kromki chleba (wersja studnecka - czerstwego)
jajko
przyprawy (ziola prowansalskie, bazylia, piepsz sol, warzywko)
jajko wbijamy do glebokiego talrze, dodajemy przyprawy wedlug uznania
robeltujemy widelcem do uzsykania piany
maczamy kramki chelba w tym czym i wrzucamy na rozgrzana patelnie.
wersja rozszerzona:
po odworceniu kromki na druga strone kladziemy serek, ktory sie smakowice roztopi.
spozywamy z duuuzo iloscia majonezu i ketchupu:D
mniami!
jutro na sniadanie jadlbym to, ale nie mam juz jajek
To forum działa w systemie
phorum.pl
Masz pomysł na forum?
Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin?
Powiadom nas o tym!
Powered by
Active24
,
phpBB
© phpBB Group
Design by
Freestyle XL
/
Flowers Online